Jahanje konja

Jahanje konja za sve uzraste !

 

Uživajte u prelepoj prirodi Kosmaja i njegove okoline u sedlu, jašući na leđima ovih plemenitih životinja. Udisaćete čist vazduh iz stoletnih šuma, a topot kopita pod vama će vas odvesti, kao vremeplov, u plemenitu prošlost ovog kraja, prepunog spomen obeležja i skrivenih manastira koje nam kroz vekove poslaše naši sveti preci.

Organizujemo i školu jahanja za početnike svih uzrasta, terapijsko i anti-stres jahanje, a za najmlađu decu obezbedjujemo nezaboravno druženje sa konjima i ostalim životinjama i jahanje primereno njihovom uzrastu.

Etno selo Americ poseduje prostrani manjež za obuku i uvežbavanje jahanja kao i za casove jahanja u nasem etno selu Americ i objekat za smeštaj konja sa senikom i ostali objekti.

Svedoci smo i veoma uspešnog terapijskog jahanja, jer se u svetu već izvestan broj godina aktivno koristi naučno dokazano pozitivno dejstvo jahanja konja na različita oboljenja, naročito kod dece sa izvesnim poremećajima u razvoju i sigurni smo da će i svi koji nemaju vidljivih zdravstvenih problema popraviti svoje zdravstveno stanje i raspoloženje već posle prvog druženja sa ovim plemenitim životinjama.